top of page
20170928_095949
boat-rentals-palma-illes-balears-sunseeker-predator-58-open-processed (4)
Waterskiing+with+RIB
boat-rentals-palma-illes-balears-sunseeker-predator-58-open-processed (3)
DSC_0082
20170928_102306
20160622_120627
Ägarens andel :         995 000 SEK      
Års avgift :                 36 000 SEK / år  ( tillkommer på priset )  
Upplev den Turkiska Rivieran !
Den Turkiska kusten är 160 mil lång med mysiga vikar med storstäder med puls . Turkiets kust ligger precis intill den Grekiska övärlden . Den Tukiska gästfriheten och det delikata köket gör det till en fröjd att segla i området . Från vår hemmahamn i Göcek kan vi erbjuda även enkelvägsreser med båt till Bodrum eller Marmaris .
 
BODRUM
Är en halvö med flera små byar men underbara badvikar . Ett populärt turistmål för seglare för att besöka världens sju underverk. Bodrum är Turkiets St Tropez där många kändisar och rika turkar för att roa sig . I marinan ligger en underbar lång strandpromonad med resturanger samt köpcentrum med möjlighet för kvällshopping .
 
MARMARIS
En mycket välkänd turist ort som ligger ca 50 min med bil från Dalamans flygplats Här kan man välja på en lyxmarina som ligger strax intill staden med gångavstånd och den andra marinan som heter Yachtmarina som vi alltid väljer ligger lite avsides i lugnare del av Marmaris ca 15 min buss. Detta är en privat marina där det finns pool , affärer , spa ,resturanger samt affärer.
Upplev den Grekiska Rivieran !
Strax intill den Turkiska kusten ligger den Grekiska arkepilagen .
Ett område fullt av öar och badvikar i den Saroniska ögruppen . SARONISKA ÖARNA Öarna Poros , Hydra , Spetses och Egina med varierande hamnliv, dem underbara badvikarna hittar ni runt Vathi , Angistri samt Dokos med helt orörda idyller där bara seglare hittar . Längre ner på Peleponessos kusten hittar ni små mysiga fiskehamnar samt antika tempel .
GREKISK CHARM Grekland är ett land med stor gästvänligt folk , här passar ni på o njuter av den grekiska kulturen och dem exotiska kökens specialiteter som sovlaki , moussaka och kleftiko med hembakat bröd och tzatziki som förrätt .
bottom of page